Werken bij Schouten Group

Als je werkt bij Schouten Group ben je onderdeel van een enthousiaste, daadkrachtige, no-nonsense organisatie. Wij werken iedere dag samen hard aan onze ambitie om als innovatief bedrijf dé vorm en giet materialen leverancier te blijven en dé speler te zijn op de 3D markt. Dit doen we met plezier, passie, veel enthousiasme en liefde voor de klant en onze producten.

De Schouten Group wordt geleid als een echt familiebedrijf samen met enthousiaste, nauw betrokken en loyale medewerkers. Wij stellen de klant centraal en wij streven als Schouten Group er naar uw partner te zijn door betrouwbaar en service gericht met u samen te werken. Sinds 1937 werken wij aan een oplossing voor het vormen en gieten in de traditionele manier, en ontwikkelde als eerste in Nederland tandtechnische gips. Nu innoveren wij in de revolutie van de digitale model en vorm technieken. Ondanks onze groei is Schouten Group nog steeds een familiebedrijf, en dat betekent korte lijnen, een open cultuur en een gezellige sfeer. Wij investeren in onze medewerkers en dit betekent dus dat je de kans krijgt om jezelf te ontplooien en te groeien als persoon, in je functie en daar voorbij.

Is dit nou iets wat bij jou aansluit? Dan willen we je van harte uitnodigen om te solliciteren op één van de onderstaande functies. Wellicht mogen we je dan als toekomstig collega verwelkomen binnen ons bedrijf.

Schouten Group biedt een aantal uitdagende technische / commerciële banen voor o.a:

  • Dental sales representative (medewerker buitendienst)
  • Industry junior account manager (medewerker buitendienst)

Onze passie voor vormoplossingen leidt in alles wat we doen. We luisteren aandachtig naar de klant, naar de markt en wij monitoren voortdurend de innovatieve ontwikkelingen. Wij werken hard aan duurzame oplossingen voor onze klant en bouwen daarmee lange relaties op door het leveren van onze kwaliteit producten, systemen en onze diensten. Deze uitdagingen zorgen ervoor dat wij niet stil staan bij oplossingen en innovatie in veel sectoren die wij dan met onze opgebouwde expertise kunnen bieden.

Als familiebedrijf, wat zijn oorsprong vond in 1937, is onze focus op onze klanten niet veranderd. Met enthousiaste en loyale medewerkers streven wij ernaar om de betrouwbare en lange samenwerkingen aan te gaan. Gedreven in vorm materialen & systemen met als aanvulling de digitale oplossingen zoals 3D printen, scannen en productie.