Over ons

Leidend in vormoplossingen

Wij geloven er in dat door het nauwe samenwerken met klanten en toeleveranciers de juiste innovatie ontwikkeld. Dit resulteert tot hoogwaardige kwalitatieve oplossing die wij klanten en opdrachtgevers bieden voor hun vraagstukken. Doordat wij op onze klanten onze bedrijfsfilosofie “inleven” ,“transparantie” & “correctheid” als uitgangspunt nemen stellen wij de klant centraal. Onze bedrijfsfilosofie behaald hierdoor een hoog service level waarin wij oplossend gericht te werk gaan.

Onze passie voor vormoplossingen leidt in alles wat we doen. We luisteren aandachtig naar de klant, naar de markt en wij monitoren voortdurend de innovatieve ontwikkelingen. Wij werken hard aan duurzame oplossingen voor onze klant en bouwen daarmee lange relaties op door het leveren van onze kwaliteit producten, systemen en onze diensten. Deze uitdagingen zorgen ervoor dat wij niet stil staan bij oplossingen en innovatie in veel sectoren die wij dan met onze opgebouwde expertise kunnen bieden.

Als familiebedrijf, wat zijn oorsprong vond in 1937, is onze focus op onze klanten niet veranderd. Met enthousiaste en loyale medewerkers streven wij ernaar om de betrouwbare en lange samenwerkingen aan te gaan. Gedreven in vorm materialen & systemen met als aanvulling de digitale oplossingen zoals 3D printen, scannen en productie.

Wat we doen

Schouten Group is dé Europese leverancier van speciale vorm en giet producten & systemen. Met een specialisatie in een aantal medische en industriële markten levert en ontwikkeld Schouten diverse kwaliteit producten en specialties in twee komponenten rubber, kunststof producten, digitale oplossingen en thermoplasten. Voor veel applicaties van individuele stuk productie of serie productie heeft Schouten Group een oplossing als het gaat om levering van de materialen en producten.