Vacuümvormen

Binnen Schouten Group biedt de divisie Blueshape een mogelijkheid voor het vormen van kunststof mallen, modellen en kunststof producten. De productie is van test fases, stuk productie tot aan serie productie van zowel kleine kunststof producten tot aan grote kunststof producten. Hiermee kunnen ook veel terugkerende vraag stukken van simpele en complexe modellen gewaarborgd zijn. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste vacuümvorm technieken en de nieuwste Formech machines. De thermoplastische materialen zoals PETG, ABS, HIPS, POLYCARBONAAT, PMMA plexiglas, ESD en non ESD en meer horen tot de standaard oplossingen voor uw gewenste vormen.

Veel klanten hebben na de aankoop van een vacuümvorm machines bij SynTec incidenteel opdrachten voor grote objecten. Bij aankoop van een machine voor een vaak terugkerende grootte kan het zijn dat er een vraag is naar grotere modellen of mallen. Met vacuümvormen als service dienstverlening kan er incidenteel  opdrachten worden overgenomen die buiten de pasvorm vallen van klanten met machines in bezit hebben die kleiner zijn.

Blueshape heeft zowel kleine als grote machines staan als antwoord op uw snelle aanvragen. Naast het leveren van machines, kunststoffen of de service bieden van het vacuümvormen bieden wij ook de levering van materialen voor het vervaardigen van betaalbare modellen en matrijzen. Deze kunnen ook in opdracht bij ons worden geproduceerd of wij begeleiden bij productie van betaalbare vacuümvorm tools (modellen / gereedschappen) voor uw eigen systemen.

Heeft u een serie producten die van kunststof gevormd moeten worden. Neem dan contact met ons op. Onze kracht zijn de korte lijnen, snel schakelen en wij leveren kleine productie of serie productie in heel Europa.

High Impact Polystyreen - PS / HIPS

High Impact Polystyreen (PS) is een zeer populair materiaal voor vacuümvorm processen. Het slagvaste kunststof is een thermoplast verkrijgbaar in diverse kleuren, formaten, diktes, opaal, translucent en opaak maar ook met diverse andere speciale eigenschappen.

ABS - Acrylonitril-butadieen-styreen

Een zeer hoog slagvaste thermoplastische kunststof voor diverse veeleisende toepassingen. Goede mechanische en temperatuur vaste eigenschappen en eenvoudig te bewerken en te verwerken met verschillende vorm technieken.

PETG - Polyethyleen Tereftalaat Glycol (Modified)

PETG is een thermoplastisch polyester kunststof met de eigenschappen erg sterk, slagvast en transparant. Voeding contact goedgekeurd en UV bestendig. Ideaal voor vacuümvorming, extrusie, koud en warmbuigen en spuitgieten.

Meer informatie aanvragen

Meer informatie of direct een offerte aanvraen? Bel ons via +31 (0) 186 600 880 of via de onderstaande knop.

Webwinkel

Bestel direct online via onze webwinkel.

Training & Advies

Leer snel en goed met onze systemen en materialen werken.
In 3 simpele stappen meer informatie of een offerte aanvragen