Vacuümvormen

Binnen Schouten Group biedt Blueshape een mogelijkheid voor het vormen van kunststof mallen en modellen van stuk productie tot aan serie productie. Hiermee kunnen ook veel terugkerende vraag stukken van simpele en complexe modellen gewaarborgd zijn. De thermoplastische materialen zoals PETG, ABS, HIPS, POLYCARBONAAT, PMMA plexiglas en meer horen tot de standaard oplossingen voor uw gewenste vormen.

Bij aankoop van een machine voor een vaak terugkerende grootte kan het zijn dat er een vraag is naar grotere modellen of mallen. Met vacuümvormen als service kunnen we incidentele opdrachten die buiten de pasvorm vallen overnemen van klanten met machines die kleiner zijn.

Blueshape heeft zowel kleine als grote machines staan als antwoord op uw snelle aanvragen. Naast het leveren van machines, kunststoffen of de service bieden van het vacuümvormen bieden wij ook de levering van materialen voor het vervaardigen van betaalbare modellen en matrijzen. Deze kunnen ook in opdracht bij ons worden geproduceerd of wij begeleiden bij productie van betaalbare vacuümvorm tools (modellen / gereedschappen) voor uw eigen systemen.

Heeft u een serie producten die van kunststof gevormd moeten worden. Neem dan contact met ons op. Onze kracht zijn de korte lijnen, snel schakelen en wij leveren kleine productie of serie productie uit in heel Europa.

Van idee of ontwerp tot een eind product van kunststof voorzien wij met diverse technieken.

Vacuümvormen is een kunststof vorm techniek waar Blueshape een antwoord op heeft.

Meer informatie aanvragen

Meer informatie of direct een offerte aanvragen? Bel ons via +31 (0)186 600 880 of via de onderstaande knop.

Webwinkel

Bestel direct online via onze webwinkel.
In 3 simpele stappen meer informatie of een offerte aanvragen