Modelgips

De belangrijkste gipsen zijn te onderscheiden in natuurgipsen, synthesegipsen en chemiegipsen.  Voor onze toepassingen binnen de dentale-, medische- en industriële sectoren gebruiken wij uitsluitend de natuur en synthese gipsen. Synthese gipsen worden door speciale procestechnieken met bepaalde grondstoffen voor de farmaceutische- en levensmiddelen industrie verwerkt tot een gisp product.

Schouten Group levert veel verschillende soorten natuur en synthese gipsen voor diverse industrieën. De gips producten worden gebruikt binnen de dentale sector voor het vervaardigen van diverse tandheelkundige applicaties zoals, kroon en brugwerk, prothesen (kunstgebitten), (individuele) beetlepels, orthodontie en diverse toepassingen in het vervaardigingsproces. Naast de dentale sector leveren wij onze gipsen binnen de orthopedie, podologie, ziekenhuizen, mould rooms, politie diensten, gieterijen, beeldhouwers, kunst, hobby, industriële, food en meer sectoren.

Onze gipsen worden geproduceerd volgens de DIN EN & ISO kwaliteitsnormen in verschillende verpakkingseenheden. De gipsen hebben eigenschappen die variëren in hardheden, kleuren, expansie, verwerkingstijden en uithardingstijden waardoor voor iedere toepassing een geschikt product is.

Veel gipsen kunnen wij modificeren voor klanten met specifieke wensen in batches al vanaf 2 ton.

Meer informatie aanvragen

Meer informatie of direct een offerte aanvraen? Bel ons via +31 (0) 186 600 880 of via de onderstaande knop.

Webwinkel

Bestel direct online via onze webwinkel.

Training & Advies

Leer snel en goed met onze systemen en materialen werken.
In 3 simpele stappen meer informatie of een offerte aanvragen