Leasen van producten

Voor al onze hardware systemen zoals de 3D printers en de vacuümvorm machines zijn er lease mogelijkheden. De lease producten helpt liquiditeit te behouden en bied flexibiliteit. Binnen Schouten Group bieden wij 2 verschillende lease producten aan voor het leasen van systemen. Binnen het lease aanbod hebben wij Financial Lease en Operationele Lease.

Operational lease

Vanaf € 500,-

Operationele lease mogelijkheid voor de machines zoals 3D printers en vacuümvorm systemen is een soort huur overeenkomst die wordt gesloten met de lease maatschappij. De lease maatschappij factureert een van te voren afgesproken bedrag maandelijks als een kosten post. Dit betekend dat de lease maatschappij de machine verhuurt aan het bedrijf. Het object zoals bijvoorbeeld een Formech vacuümvorm machine of een 3D printer komt dan niet als negatief vermogen op de balans te staan maar wordt maandelijks als kosten gefactureerd. Het bedrag en de looptijd is altijd van te voren afgesproken.

Wij bieden hiervoor diverse looptijden aan vanaf bijvoorbeeld 12 tot 72 maanden. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de investering eventueel aanbetaling (niet noodzakelijk), de rente en de looptijd. De lease tarieven zijn exclusief btw.

Neem contact met onze medewerkers voor meer vragen over operationele lease mogelijkheden.

Financial lease

Vanaf € 5.000,-

Financial Lease is een zakelijke lening. De machine wordt eigendom van de klant en de investering wordt gespreid terug betaald. De investering komt zowel als lening en als object op de balans te staan. Wanneer de volledige som is betaald blijft de machine in eigendom van de onderneming en niet van de lease maatschappij.

De looptijden kunnen vaak ingezet worden van 12 maanden tot 72 maanden. Een aanbetaling is een mogelijkheid maar niet in alle gevallen verplicht. Het lease tarief is hiervan afhankelijk net als de rente, aanbetaling en het investeringsbedrag.

Neem contact met onze medewerkers voor meer vragen over financial lease.

Wilt u weten hoe u onze machines kunt integreren bij u in het bedrijfsproces? Neem dan contact met ons op voor een offerte en een lease offerte.

Meer informatie aanvragen

Meer informatie of direct een offerte aanvraen? Bel ons via +31 (0) 186 600 880 of via de onderstaande knop.

Webwinkel

Bestel direct online via onze webwinkel.

Training & Advies

Leer snel en goed met onze systemen en materialen werken.
In 3 simpele stappen meer informatie of een offerte aanvragen