Gratis cursus Stain & Optiglaze dental

Publicatiedatum:

Schouten Dental heeft een samenwerking met GC Europe voor het inkleuren van de 3D geprinte structuren met Optiglaze© color.

Optiglaze© color is een eenvoudige oplossing om uw esthetische creaties meer karakterisering toe te voegen. De Optiglaze© color van GC brengt kleur, glans aan het oppervlakte en slijtvastheid toe aan de tandheelkundige structuren.

De cursus bestaat uit een presentatie over het printen van tijdelijke restauraties met GC Temp PRINTTM en optiglaze color, het licht uithardend karakteriseringsmateriaal. Een 2 uur durende HANDS-ON met tips & tricks, het inkleuren / karakteriseren van uw tijdelijke restauratie met Optiglaze color.

De cursus wordt gegeven bij de DutchHealthTec Academy aan de St. Laurensdreef 22, 3565 AK te Utrecht. De cursus is bedoeld voor alle gebruikers en potentiële gebruikers van Asiga 3D printers of andere gevalideerde open 3D systemen.

Deze cursus is tot stand gekomen door Schouten Dental & GC Europe. Heeft u interesse in deelname aan de cursus, Schrijf je dan in via info.benelux@gc.dental of neem telefonisch contact op via +32 16 74 18 60. voor vragen of inschrijving kunt u ook contact opnemen met Schouten Dental.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin